ABOUT THIS JOURNEY

Benvingudes i benvinguts!

CASTELLANO  |  ENGLISH

Barcelona – Killarney: 2.200km in 19 days + 1 Ironman

Download a pdf presentation of our challege on how you can get involved, here!

2200kmaway.com és un blog iniciat en febrer d’aquest any (2017) i on el Guayas i jo, Nico, (bé, i en Pedro també… però encara estem a l’espera) expliquem les vivències que ens van succeint durant el nostre camí al Hardman 2017. Val, però… i què és això del Hardman 2017?.

L’objectiu

El Hardman 2017 és una competició esportiva, un triatló de llarga distància equivalent a un Ironman (això és 3,8 km de natació, 180 km de bicicleta i 42 km de carrera a peu) que tindrà lloc a Irlanda el proper 19 d’agost d’enguany (2017), concretament a Killarney al sud-oest del país.

Amb el Guayas ens coneixem fa temps i justament va ser l’esport el nostre punt d’intersecció inicial (sí, l’imatge de la capçalera en té més que uns quants anys ja). Diria que –i m’atreveixo a parlar pels dos– mai entenent-ho com una obsessió sinó més aviat com una distracció. Una activitat social. Un moment per connectar o simplement desconnectar. No som ni serem uns freaks de l’esport, ens agrada sí estar en moviment i, si ho veiem factible, empènyer-nos cada vegada una mica més enllà. Amb el temps i veient que el cos i el cap ens demanaven nous desafiaments, la idea de participar d’un Ironman va anar agafant força fins a transformar-se en una sort pedra en la sabata, en quelcom del qual penedir-se si mai no arribàvem a donar el pas (o si més no, a intentar-ho).

Així doncs, a principis d’aquest any finalment ens vam inscriure a un i el triat va estar, com ja està dit, el Hardman 2017 – Long Distance Triathlon.

I això és una part de l’explicació. Diguéssim, l’objectiu. L’altra part de l’explicació correspon al camí (i que certament és allò que ha motivat començar aquest blog).

El camí

Per fer més memorable aquesta experiència (perquè crec que d’això es tracta tot finalment) vam decidir anar amb bicicleta des de Barcelona (que és on vivim) fins a Killarney allà a Irlanda on tindrà lloc la competició.

Aquest recorregut representa un viatge d’uns 2.200 km de pedal que pretenem realitzar en 19 jornades, sortint des de Barcelona el 29 de juliol per arribar a Killarney el 16 d’agost, dos dies abans d’enfrontar-nos al nostre objectiu final, el Hardman 2017.

Es diu ràpid però ens tocarà suar. Un primer esborrany i mapa de la ruta ja va estar publicat aquí.

ACTUALITZACIÓ DE LA RUTA FINAL! (30/06/17)
Consulta el mapa final i actualitzat del nostre recorregut aquí: https://goo.gl/bsUf6B

Això sí, aquí no espereu trobar-vos un blog d’esport o nutrició. No, aquí no trobareu quadres d’entrenament ni plans d’alimentació esportiva –o bé, potser més endavant sí perquè el blog no té un guió definit–. Es tracta més aviat d’una sort de bitàcola personal compartida d’allò que ens anem creuant pel camí en aquest viatge. Una mica de tot: Pensaments, reflexions, aprenentatges, sensacions, gent, detalls i en general coses que no volem oblidar pas i que, per descomptat, volem compartir.

Sense guió pel mig, tampoc ens posem d’acord en què o qui escriu una cosa o una altra, publiquem segons l’estat d’ànim ens dicta i les obligacions ens ho permeten –i això puntualment aplica més al Guayas que a mi-. Allò que no ens expliquem mentre muntem en bicicleta, ens ho expliquem mitjançant els posts ja que, tant pel Guayas com per a mi, cada nou post que escriu l’altre és tan nou i inesperat com per a vosaltres. Sí, la notificació de “New Post from 2200kmaway.com” ens arriba al correu a tots al mateix temps. A vosaltres i a nosaltres.

Això. En resum, que dos amics de Barcelona que van a fer un Ironman a Irlanda decideixen anar fins a allà amb bicicleta i per registrar tan memorable experiència comencen aquest blog: www.2200kmaway.com

Nosaltres feliços que ens acompanyeu.
Benvinguts i salut!

I si us agrada el que llegiu i ens voleu seguir la pista, al peu del blog hi ha un camp de text on podeu introduir el vostre e-mail i així us arribarà aquella notificació de “New Post from 2200kmaway.com” cada cop que publiquem una nova entrada (tranquils és spam del bo, de moment un post per setmana com a molt).

img_2116_mod
Guayasén (left) and Nico (right)